Kattoristikko mallit

Harjaristikko

Normaali harjaristikko on varmasti kaikkein yleisin kattoristikkomalli. Harjaristikkoa käytetään asunnoissa kuten: omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, rivitalot, kerrostalot. Myös erilaiset teollisuushallien ja rakennusten kattoprofiilit voidaan rakentaa harjaristikoiden avulla.

Kehäristikko

Kehäristikon avulla saadaan lisää lisää huonetilaa, ja se sopii erityisen hyvin 1 1/2 kerros taloihin ja rakennuksiin sekä ullakkokohteisiin, joka myöhemmin on tarkoitus muuttaa vaikkapa asuintilaksi.

Käyttöullakkoristikko

Käyttöullakkoristikolla saadaan taloille ja kiinteistöille hyödyllistä varastotilaa ja minimoidaan ns. Hukkatilat. Käyttöullakkon neliöitä ei voida jälkikäteen muuttaa asuinneliöiksi.

Pulpettikattoristikko

Pulpettikatto on suosittu vaihtoehto esimerkiksi piharakennuksissa. Myös omakotitalojen kattoratkaisuissa jossa haetaan modernia ilmettä ja helppoihoitoisuutta vaikkapa talvella lumitöihin. Pulpettikattoja käytetään, ja ne soveltuvat hyvin pieniin rakennuksiin kuten; vajat, autotallit, pihasaunat, piharakennukset.

Saksiristikko

Saksiristikkoja käytetään kattotuoleina omakotitaloissa ja erilaisissa tuotantorakennuksissa. Saksiristikko mahdollistaa rakennuksissa korkeamman sisäkorkeuden, ilman ulkoseininen korotusta.

Suorasaksiristikko

Suorasaksiristikkoa käytetään omakotitaloissa ja erilaisissa tuotantotiloissa joissa käytetään tehostettua ilmastointia. Suorasaksiristikko kutsutaan myös t-harjaristikoksi. Suorasaksiristikko antaa nousevan alapaarteen ja suoran keskiosan ansiosta lisää hyödynnettäväksi.

   

Allaolevalla lomakkeella voit lähettää meille laskentaan kattoristikko mallit tarpeesi mukaan. Saat tarjouksen mahdollisimman pian. Tarvittaessa voimme täydentää tietoja myöhemmin.